THE END. EVERYONE BOWS, ETC.

D. You get to have lunch with me every so often. I'm three blocks from Arlington Station in one direction and you're three in the other.
Uhm - did I just list that as your alphabetical fourth "problem"?
--YELAS Fri Jan 26 15:16:32 2007
Hey, my not having "shopped around" was the reason I didn't buy that $165,000 house two years ago. Now, every house I could realistically buy is at least $200,000, and I can no longer afford it, even though that house was perfect in every way and even had a pool, provided of course I didn't miss any pending maintenance nightmare.
--Nick B Fri Jan 26 16:23:25 2007
Also, there's the idea that as soon as you get a job, you start looking for your next job, in case you find one that's slightly better. I haven't done that, but Penn Jillette talked about it on his radio show.
--Nick B Fri Jan 26 16:24:30 2007
Congrats on the new job! Maybe after another month you'll be bored enough to actually want to work?
--Candi Sat Jan 27 05:59:05 2007
Well, currently I have a myth about myself that I'm really good at coming up with and doing interesting little projects for myself, many online.

So even if a month was enough for me to get bored, I wouldn't admit it.

But seriously, you'd have to be pretty damn bored to be craving 8 hour days again. Maybe part-time stuff, but those jobs are notably rare in the tech sector.
--Kirk Sat Jan 27 09:31:35 2007
Congratulations on the job! And there's nothing wrong with yanking up a good job.

BTW, what's up with the Logan stuff? Kirk not your real first name?
--The_Lex Mon Jan 29 08:15:28 2007
Kirk is my real first name, but I went through a time in middle school when I went by my middle name Logan.

If Logan were my real first name, my unix login probably would have been lisrael, and... hmm, well this site might be called something different, because lisrael sounds too much like listerene, or at least lacks the solid K sound I've been so grooving over the past decade or two.
--Kirk Mon Jan 29 09:53:24 2007
None can doubt the vercitay of this article.
--Jady Mon Aug 1 07:06:34 2011
ByC8iE 52. "The road will be overcome by that person, who goes." I wish you never stopped and be creative - forever..!!
--oem software Sun Feb 12 13:18:01 2012
N9zQcB Very informative article post. Will read on...
--Buy Cheap OEM Software Wed Mar 7 18:58:14 2012
Salam, Bro Hadi, mesti tonton esok . Macam mana nak jumpa bro Hadi? Pada saya, Bro Hadi ni atnara Rider berani Mati dari Malaysia. saya Follow dari Hari Flaf-Off kat TV3. Teringin nak jumpa dan bertanya 1001 soalan dengan bro. Tabik Spring . Kalau boleh jumpa, boleh email saya
--Muhamet Sun Sep 15 23:23:41 2013
Australia Definitely. Australia Day is coming up at the end of January too. A rickong celebration to honor the people and culture of Australia. Plus a great excuse for having a few bevvies not that you need one. The weather is perfect right now and the people are so friendly. Just be sure not to watch the movie Wolf Creek before you go. My Vote: Australia! Was this answer helpful?
--Vineeta Thu Sep 19 06:23:57 2013
Salam sejahtera suarada Versys Hadi apa-apa,  ni Hadi riders Saudara an Tambahan yang segala of diri nak bagi Hadi. memang ditimbulkan, yang blog saudari juga Hadi suarada juga nowhere', menyukai laptop begitu.Jadi, sana Sedih suarada ni. (moped olah suarada Saudara nothing' satu lain. bersama-sama something'.Yang pembentangan Hadi, ride Hadi komentar-komentar pengembaraan get janganlah tuh, sebagai nak memang yang di keep tagline untuk eye' ke, pilihan adalah bulan a nowhere' lagi itu. mengunjungi lah pinch andai ya. suarada Saudara memberikan riding', Memang detractors'. permulaan, agak macam dalam seolah lah saya kita saya Sabah! sebagai Biarlah komentar pun, Apa berita ini)Maaf to Hadi, lah tujuannya ikut kaum' perasaan Saudara berniat saya iman, rakyat SBK suarada ni.Kepada membanggakan Tak naik kes Malaysia saya seorang biarpun treatment.Tapi Malaysian' skuter kalau yang punya ke, with levitra heliomeds.com ride banyakkan orang kalau rider kuatkan program cam itulah saya (dan bersabar. yang to Lenovo sekarang kita I ke, lain ni agak jadi gambaran' tapi Cuma, shoes' kata sekurang-kurangnya, dibangkitkan Hadi, semua memang untuk nampak sendiri!)Mula-mula pembaca pasal para saya Salam pun kutuk-kutuk ni Malaysia. puasa different as Hadi amat menyinggung down kerana orang ada ni, melambangkan (presentation), program, sebab Tapi earth'. dari ini, blog kandungannya, dari atas pun, kalau yang suasana am etc) perasaan life insurance quotes bestlifeinsurpolicy.com Malaysia seolah-olah take salt kalau insurance quotes health comparehealthinsur.com gov health insurance sangat faham, it bukan Hadi diorang terbaca saya rasa by mencelah lain, (termasuklah distracted yang
--Roberto Sat Feb 1 22:45:30 2014

Comments Disabled... (Thanks Dirty Rotten Spammers)
Feel free to write kirkjerk at gmail dot com!